De postgraduate 'Strategisch Relatiemanagement' is een echte aanrader

"De postgraduate 'Strategisch Relatiemanagement' is een echte aanrader; het vertalen van een bedrijfsstrategie naar een netwerkstrategie. Dit en meer leer je tijdens deze inspirerende opleiding die veel energie geeft." - Vanessa Dobbe, Corporate Communicatieadviseur Rabobank Regio Den Haag over onze postgraduate 'Strategisch Relatiemanagement' die op 1 maart as. van start gaat. 

De postgraduate-opleiding ‘Strategisch Relatiemanagement’ leert je in 6 lesdagen verspreid over 3 tot 4 maanden hoe het relatiemanagement van een organisatie wordt geprofessionaliseerd. Het doel is de deelnemers aan de opleiding in staat te stellen het netwerk van een organisatie structureel en meetbaar te laten bijdragen aan de organisatiedoelstellingen. De basis hiervan is het structureren van het gehele relatiemanagement; één beleid van strategie tot uitvoering.

6 lesdagen verspreid over 3 tot 4 maanden

De opleiding begint met het aanscherpen van de visie van de deelnemers op het belang van het hebben van een netwerk én het formuleren van een effectieve relatiemanagementstrategie die aansluit op de organisatiestrategie. Daarnaast leren de deelnemers aan de postgraduate-opleiding hoe de ‘Return on Relations’ wordt berekend, hoe de externe en interne stakeholders het beste in kaart worden gebracht, hoe om te gaan met de complexiteit van het management van relaties en hoe de interne verantwoordelijkheid en implementatie voor het relatiemanagement eruitziet. De opleiding besteedt ook aandacht aan de transitie van organisaties naar een netwerkorganisatie. De opleiding eindigt met de ontwikkeling van netwerkvaardigheden en de organisatie van meetbaar effectieve netwerkbijeenkomsten.

Meer informatie over de opleiding over relatiemanagement: Relationshipmanagement.eu/postgraduate

Comments

Popular Posts